PASTORALE ROTTERDAM

PASTORALE ROTTERDAM Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pastorale Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:30 De bezorging is 2 uur na bestellen nog steeds niet geweest. Ook niet na twee keer bellen…
23 mei 2022 om 19:41 Iets teveel sla en te weinig vlees in de kapsalon. De pizza was heerlijk.
26 apr 2022 om 22:09 Ze waren op tijd en de pizza's smaken verrukkelijk zoals altijd!De pizza's zijn een aanrader!Vandaag weer pizza's besteld en helaas vergat mijn dochter om fooi te geven. Volgende keer gaan we het anders doen.
4 dec 2021 om 18:58 Aangegeven geen sla op kapsalon, vervolgens gebeld met de opmerking oh vergeten. Komt de kapsalon, moet de vorige terug geven.had bezorger niet meegenomen. Geeft daarna een preek aan de telefoon waarin ze zegt "ja maar is gezond", oftewel liegen!Top!
3 dec 2021 om 22:47 Had drinken besteld, is niet geleverd.
1 dec 2021 om 21:38 Eten duurde 75 min voordat t bezorgd werd, veel te lang. Het eten daarentegen was lekker warm en heel smakelijk. We bestellen hier vaak.
30 nov 2021 om 21:17 Opmerking toegevoegd zonder ui en olijven, zat er wel op. Onze fout terwijl we het wel hadden aangegeven. Moesten we maar bewijzen. Totaal niet klantvriendelijk! Bezorging wel prima.
26 nov 2021 om 22:42 Jezus wat erg, duurde meer dan 2 uur voor de pizza er was en de korst was aangebakken.
2 nov 2021 om 20:39 Top!
30 okt 2021 om 9:55 Ik vond de bezorging te lang duren. Diegene zei nog ongeveer 10 minuten en het duurde toen zeker nog wel 20 minuten:(
9 okt 2021 om 2:40 Op een pizza pepperoni zit parika. Gatverdamme. Ons fout dat we het niet goed lzen. Belden naar de zaak . Pizza niet aangeraakt zeiden ze bestel Maar opnieuw als je Onder paprika wilt lol. Cua slechte zaak
6 okt 2021 om 23:59 Patat was koud ook het broodje kipburger. Sla was erg weinig en zag er zielig uit. Bezorger was vriendelijk.