PASTORALE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pastorale Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 14:23 Ik snap het als je een kapsalon laat bezorgen dat de friet wat slaper kan zijn, maar bij mij was het geval of verbrand of nauwelijks gaat. dramatisch dus… eerste keer dat dit gebeurd maar dit zou niet moeten kunnen.
31 jan 2024 om 22:53 Turkse pizza vlees is met gehakt, ik had stukjes vlees verwacht. Bij de patat echt heel weinig pindasaus
28 jan 2024 om 8:12 Pizza’s altijd top!
9 jan 2024 om 22:33 Kip kapsalon besteld en weinig inhoud voor deze prijs. De kipfilet was ook een beetje droog en de knoflooksaus super waterig. Al bij al wel eetbaar.
1 jan 2024 om 21:11 Bezorging was snel, kapsalon was op zich wel ok. De turkse pizza was een papje, de enige twee hapjes heb ik weer uitgespuugd.
22 dec 2023 om 20:18 Dit keer valt het tegen ,ik kreeg salade en sla waar ik niet-commerciële gevraagd hebt en de patat was erg door bakken , kortom niet lekker , je kunt merken dat bij drukte de kwaliteit achter uit gaat , ben ik niet gewent , was niet lekker
1 nov 2023 om 18:24 eten is nooit aangekomen
21 okt 2023 om 9:20 Altijd een grote fan geweest van het eten hier. Tot gisteren, kapsalon besteld. Weinig vlees, geen knapperige/smakelijk friet. Het was slap en zacht, ranzig. De Turkse pizza met sla en saus bevatte meer saus dan Turkse pizza. Is dit normaal?
20 okt 2023 om 15:37 De smaken waren niet zoals verwacht en enigzins aan de vette kant. Geen italiaans eten wel mediteraans. Het eten was warm en snel bezorg.