PASTORALE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pastorale Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 13:16 Een heerlijke pizza en aardige bezorger!
8 jun 2024 om 8:40 Altijd top
15 mrt 2024 om 16:26 Veel te laat, gewoon in magentron opgewarmd
12 mrt 2024 om 12:04 Lekkere satéschotel (6 stokjes) met salade en patat/mayo. Vriendelijke bezorger.
9 mrt 2024 om 8:57 Gewoon goed kipschnitzel met verse sla/salade
29 feb 2024 om 14:23 Ik snap het als je een kapsalon laat bezorgen dat de friet wat slaper kan zijn, maar bij mij was het geval of verbrand of nauwelijks gaat. dramatisch dus… eerste keer dat dit gebeurd maar dit zou niet moeten kunnen.
31 jan 2024 om 22:53 Turkse pizza vlees is met gehakt, ik had stukjes vlees verwacht. Bij de patat echt heel weinig pindasaus
28 jan 2024 om 8:12 Pizza’s altijd top!
9 jan 2024 om 22:33 Kip kapsalon besteld en weinig inhoud voor deze prijs. De kipfilet was ook een beetje droog en de knoflooksaus super waterig. Al bij al wel eetbaar.
1 jan 2024 om 21:11 Bezorging was snel, kapsalon was op zich wel ok. De turkse pizza was een papje, de enige twee hapjes heb ik weer uitgespuugd.
22 dec 2023 om 20:18 Dit keer valt het tegen ,ik kreeg salade en sla waar ik niet-commerciële gevraagd hebt en de patat was erg door bakken , kortom niet lekker , je kunt merken dat bij drukte de kwaliteit achter uit gaat , ben ik niet gewent , was niet lekker